Здоровенькі були! Вирішив показати корисною темою, можливо комусь із вас стане в нагоді. Останні місяці помітив, що сон не йде, всю ніч кручусь, а вранці відчуваю себе, ніби й не лягав. Думав на нерви, на атмосферний тиск, а дружина видала: "Давай поміняти постіль на нормальну, а не оте страхіття з ринку". І тут я поліз в інтернет.
Якщо чесно, вважав, що вибір постільного комплекту - це лише "колір сподобався чи ні". Аж ні, то цілий всесвіт. І бязь, ранфорс, сатин... А я в цих назвах плавав, поки не зайшов на один сайт postilnabilyzna.com.
Люди, оце джерело знань! Я завис на годину. У них все як в підручнику: по полицях розписані всі тканини, від простої бязі до дорогого сатину та льону. Навіть там є табличка з порівнянням щільності тканини та того ж, скільки циклів прання витримує комплект. Дуже допомогло усвідомити, чому якийсь набір коштує умовні 800 грн, а інший — 2500.
Кілька відкриттів для себе виніс:
- Виявляється, насправді, наші та євро розміри сітки трохи відрізняються, і перш ніж купувати реально бігати з сантиметром заміряти ковдру, а не тупо вірити напису «двоспальний».
- От чесно, не знав, що тепла фланель влітку — це пекло, а сатин дійсно охолоджує, тому що в нього структура особливе.
- Там написано, як доглядати, щоб колір не зліз через місяць. Актуально для нас, у кого пральна машинка паше цілодобово.
Коротше кажучи вирішили взяти спочатку один сатиновий комплект від нашого виробника (підтримали своїх). Поки політ нормальний — сплю як немовлята, білизна дуже приємна на дотик, не ковзає й не електризується.
Загалом, якщо ви, як і автор, до цього моменту вважали, що підодіяльник — це не та річ, в яку варто вникати, дуже раджу зазирнути огляд на тому сайті. Справді зберігає нерви на пошуки та рятує від покупки неякісної речі. Всім міцного відпочинку!
Друзі, хто розбирається на постільній білизні? Відкопав прикольний сайт
- BilizDrods