Друзі, хто шарить на постільній білизні? Відкопав корисний сайтик

Share and explore beginner-friendly routines, diet tips, and healthy habits to build a strong foundation.
Confused about how to begin working out or eating right?

Image
Post Reply
BilizDrods

Друзі, хто шарить на постільній білизні? Відкопав корисний сайтик

Post by BilizDrods »

Привіт усім! Вирішив от показати одним місцем, можливо комусь із вас знадобиться. Останнім часом відчув, що прокидаюсь розбитий, всю ніч кручусь, а зранку почуваюся, ніби й не лягав. Думав на роботу, на атмосферний тиск, а дівчина видала: "Треба змінимо постіль на людську, а не цей синтетичний жах з ринку". І отут я пішов в мережу.

Зізнаюсь, вважав, що підбір постільної білизни - це тільки "колір сподобався чи ні". Виявилось, ціла наука. І і бязь, ранфорс, і сатин... Я в таких словах плавав, поки не натрапив на один сайт postilnabilyzna.com.

Друзі, оце джерело корисної інфи! Я залип на годину. У них все як в довіднику: по полицях описані усі тканини, від дешевої бязі до дорогого сатину та льону. Навіть є табличка з порівнянням щільності та того ж, скільки там прань витримає комплект. Дуже допомогло в'їхати, чому один комплект коштує 800 грн, а другий — 2500.

Що я для себе відкрив для себе дізнався:
- Виявляється, що, наші та європейські розміри суттєво відрізняються, і перш ніж купувати треба озброїтися сантиметром міряти свою ковдру, а не тупо довіряти ярлику «двоспальний».
- Ніколи б не подумав, що фланель влітку — це капець, а сатин реально дихає, тому що в нього структура специфічна.
- Там є поради, як доглядати, щоб малюнок не зліз через місяць. Актуально для тих, у кого пралка працює без вихідних.

Зрештою вирішив замовити спочатку один сатиновий комплект від українського виробника (підтримав українське). Поки політ нормальний — спимо як немовлята, тканина дуже приємна до тіла, не ковзає й не б'є струмом.

Загалом, якщо ви, як і автор, до останнього часу вважали, що підковдра — це не та річ, в яку варто вникати, щиро рекомендую зазирнути інформацію на цьому ресурсі. Це дійсно економить і час, і гроші на вибір та рятує від придбання неякісної речі. Всім гарного сну!!
Post Reply