Вирішив подивитися на сайт Gelios — дізнатися, що то за сайт із такою сонячною назвою. Посилання просте: gelios.ua. І з першого погляду стало ясно, що це не просто черговий портал, а корисна збірка пояснень на досить вузькі, подекуди дивні, але живі життєві ситуації.
Сайт повністю присвячений темі "Чому?" — і це його основна особливість. Тут є публікації про все, що ми бачимо довкола: починаючи з людського організму до способу життя тварин і навіть побутової техніки. Скажімо, відразу натрапив на відповіді, чому соски реагують на дотик, чому відмовляються брати старі долари в обмінниках, чому з'являється дискомфорт унизу, чому очі втрачають прозорість, чому потилиця стає болючою, чому звірі вирушають у мандри та навіть чому не можу підключити навушники.
Особисто мене найбільше привабив текст про каламутні очі — справді потрібні знання, яку варто знати кожному. Також запам'яталася стаття про продукти з високим вмістом заліза: запам'ятав, що найбільше заліза у печінці. Окремо варто сказати — чому болять соски при дотику: подібне рідко описують, а питання актуальне для багатьох.
Побудова порталу дуже зручна: кожна стаття відповідає на одне чітко сформульоване питання. Без зайвих слів, тільки суть, причини та варіанти вирішення. І теми охоплюють буквально все — починаючи від здоров'я до спорту, техніки та біології.
Корисний ресурс, що його додам до обраного. Адже щодня виникають питання, на які хочеться отримати швидку та зрозумілу відповідь.
Місце, де розказують на будь-які запитання
- DarrylSlumn